Paris Hilton

Paris Hilton föddes 1981 i New York, USA. Hon är fotomodell, sångerska och skådespelerska och har ett modellkontrakt hos Ford Models. Hon är också barnbarn till grundaren av kända hotellkedjan Hilton. Hon är en omskriven modeikon med många löpsedlar och har många följare som vill leva, klä sig och agera som modellen Paris Hilton. Under en kort period satt Paris Hilton i fängelse för att ha kört bil utan giltigt körkort. Paris Hilton lanserade sin första damdoft 2005. Doften heter Paris Hilton och symboliserar hennes färgstarka personlighet och extravaganta livsstil.

Paris Hiltons doftskapelser är glamourösa och färgstarka i både doft och design. Förpackningar och flaskor harmonierar med dofterna och för tankarna till lyx, mode och fantasi. Dofterna är klara, sensuella och detaljerna extravaganta. Paris Hiltons personlighet som modell speglar hennes dofter med en ung sensualitet som känns levande och alert. Paris Hiltons är en stor idol för många och med sina dofter skapar hon en självklar förlängning av kändisskapet. Ett trendigt varumärke som är står för framåtanda med både mystik och attraktionskraft.

Dofter
Paris Hiltons parfymer kännetecknas av kändisskap och glamour men också elegans och fantasi. Dofterna kan upplevas både intensiva, innovativa och glada med en känsla av ung fräschör. Här finns en sensuell lyx blandat med sagolik ljuvhet. Den personliga signaturen hos Paris Hilton ger ett attraherande intryck.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Paris Hiltons mest omtyckta parfymer. Paris Hiltons dofter passar kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
9 träffar