OPI makeup

Historia
Under 80-talet grundade George Schaeffer manikyrföretaget OPI. Efter ett uppköp av ett tandvårdsföretag upptäckte Schaeffer att massan för tandbryggor fungerade utmärkt för att tillverka konstnaglar. 1989 började OPI att tillverka sina framgångsrika nagellack med hög kvalitet och 1998 såldes inte mindre än 20 miljoner flaskor nagellack. OPI har över 500 anställda och finns i 75 länder. Man har även ett samarbete med Dell där kunden kan få sin laptop i någon av OPIs utvalda nagellacksnyanser. Ledorden för OPI är kvalitet och trendsäkerhet. Varje nagellacksnyans har ett unikt namn istället för ett nummer. Färgerna har namn som Strawberry Margherita, You don’t know Jacques! och Off with her red.

OPI erbjuder ett komplett sortiment av produkter för naglar och händer. Manikyr och pedikyr är områden där OPI är ett av de största märkena på marknaden.

Nagelvård
OPIs produkter kännetecknas av kvalitet och trend och har ett sortiment med något för alla. Produkterna är framtagna genom genuin forskning och med omtanke om den naturliga nageln. Här finns också produkter för artificiella naglar. OPIs produkter är prisvärda och omtyckta av kunder världen över.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av OPIs mest omtyckta produkter. OPIs produkter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar både varandra och även andra produkter. Exempelvis nagellack, remover eller handcreme.

Makeup

 • OPI

  OPI Nail Polish

  opi - opi nail polish på nätet
  Rek: 150 kr
  fr. 49 kr
  Spara 67%
Se alla produkter

OPI Nail Polish

OPI´s nagellack står för trender, expertis och innovation. Här finner du nagellack med hög kvalitet i olika färger och nyanser efter det senaste modet. OPI Nail Polish är mycket slitstarka och ger ett hållbart resultat.

Till produkten