Nuxe

Nuxe grundades i Paris 1991 av Aliza Jabès som när hon väntade sitt första barn letade efter skönhetsprodukter som både var okomplicerade och lyxiga. När hon inte hittade några, skapade hon egna i och med grundandet av Nuxe. Hon använde sina kunskaper som apotekare för att skapa en produktlinje av endast naturliga ingredienser för hudvård.

Inspirerat av urkraften hos naturen, ger Nuxe dig det bästa av naturen och vetenskapen kombinerat för att behandla din hy.

Nuxe är en unikt skönhetsproducent som förlitar sig på naturens extrakt och ingredienser för att förbättra och skämma bort din hud.

Nuxe tycker att hudvård ska vara en upplevelse. Namnet Nuxe kommer från de franska orden för natur och lyx och deras produkter är ett möte mellan dessa. Varje produkt är en sensuell upplevelse, varje gång du använder någon av dem känner du dig bortskämd och din hud kommer att se ut som att den blivit det med.

Hudvård

Nuxes filosofi är produkter som är lätta att använda, med direkta resultat och aktiva naturliga ingredienser. Något de själva kallar ”naturligt parisisk skönhet.”

Utforska Nuxes breda sortiment. Du kommer hitta en växtbaserad produkt för varje del av din skönhetsrutin, alla med en unik formula skapad av ingredienser från naturen. Nuxe bedriver egen forskning inom hudvård och har vunnit många priser för sina innovationer. De ligger i framkant vad gäller att driva utvecklingen för växtbaserade produkter inom hud- och ansiktsvård som framhäver hudens naturliga kraft.

Med hudvård från Nuxe kommer du inte att utsätta din hy för starka kemikalier, färgämnen, konserveringsämnen eller syntetiska dofter. Istället skäms din hy bort med naturliga ingredienser som granatäpple, sheasmör, E-Vitamin och rika oljor. Naturliga ingredienser, testade dermatologiskt, som lugnar din hud och ger dig en fräsch samt uppfriskande effekt.

Sortiment

Vi har ett stort sortiment av hudvård från Nuxe, och vi jobbar hela tiden efter att utöka det. Hos oss hittar du Nuxes body lotions, cleansers, masker och duschkrämer!

Produkter från Nuxe passar både män och kvinnor och har ingen åldersgräns, allt är dermatologiskt testat och innehåller inga farliga kemikalier!

Filter

Varumärke 0
Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Solskyddsfaktor 0
Produkteffekt 0
Formula 0
Finish 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Antal färger 0
Övrigt 0
61 träffar
Visa fler produkter