NeoStrata hudvård

Historia

Neostrata är grundat av de dermatologer som upptäckt och patenterat AHA-syror! En av hudvårdsbranschens absolut viktigaste innovationer ligger alltså till grund för Neostratas dermatologiskt framtagna produkter. Vetenskapliga innovationer och kliniska studier innebär effektiv och lyxig hudvård.

Grundarna av Neostrata, Dr Ruey Yu och Dr Eugene Van Scott träffades 1966 på Temple University i Philadelphia. De hade båda två en passion för vetenskap och en fascination för huden kombinerat med viljan att hjälpa de med svåra hudsjukdomar. Mer än femtio procent av alla problem med huden tros bero på hämningar i cellförnyelsen i. De båda läkarna blev fast beslutna om att hitta ett effektivt sätt att stimulera bildandet av nya hudceller. Efter mer än fyra decennier, fortsätter än i dag deras arbete. Arbetet har lett till viktiga upptäckter för behandling av ichthyos och psoriasis, men även för behandling av torr hud, akne och många andra tillstånd som beror på problem i hudens cellförnyelseprocess.

Dr Eugene Van Scott och Dr Ruey Yu är internationellt erkända för sin revolutionerande upptäckt av AHA-syrors betydelse. Dr Van Scott tjänstgjorde som chef för amerikanska National Cancer Institute och har genom åren fått många prestigefulla priser. Han har även utnämnts till "Masters in Dermatology" av American Academy of Dermatology. Hans kollega Dr Yu var docent vid The Temple University Hud och Cancer sjukhus, där han genomförde omfattande dermatologisk forskning innan han träffade Dr Van Scott.

Hudvård

Produkter och behandlingar från Neostrata har tagits fram med huvudsaklig uppgift att underlätta hyns naturliga exfolieringsprocess. Genom att stimulera exfolieringen och öka cellförnyelsen ersätts döda hudcellerna som annars täpper till porerna och ger din hy ett matt och torrt utseende. I deras plats kommer nya celler som ger en lysterfull utstrålning. Resultatet är en hy med ett vackrare, hälsosammare och yngre utseende.

NeoStratas hudvårdsprodukter och peelingar ger din hudvårdsrutin ytterliggare en dimension och den starka anti-agingeffekten är ett plus i kanten!

Sortiment

Här hittar du ett stort urval av Neostratas hudvårdsprodukter online! Återfuktande dagkräm, effektiv cleanser, lugnande nattkräm, lyftande serum och cellstimulerande mask. Här finns något för alla dina hudproblem. Torr eller fet hy, slapp eller fnasig. 

Hudvård

Se alla produkter

Restore Ultra Moisturizing Face Cream, 40g

Restore Ultra Moisturizing Face Cream är en fuktkräm rik på antioxidanter, formulerad för att försiktigt exfoliera, återfukta och reparera huden. Dagkrämen minskar de synliga tecknen på åldrande på ansikte och nacke samtidigt som det vårdar och stärker skyddsbarriären för torr, stressad och känslig hud. 

 

Som en del av en daglig PHA-behandling har denna formel visat sig minska irritation och rodnad i huden över tiden, och visat sig förbättra texturen, fastheten och den övergripande hudklaraheten avsevärt. Denna mjukgörande kräm är lämplig för alla hudtyper, inklusive känslig hud och AHA-användare.

 

Användning:
Applicera på ansikte och hals två gånger om dagen, efter rengöring. Massera in tills all produkt absorberats. Dagligt solskydd rekommenderas under användningen. 

Till produkten