Nashi Argan

Nashi Argan grundades 2010 på tio års erfarenhet inom den professionella hårvårdsindustrin. Med en gedigen erfarenhet inom hårvårdsyrket förstod många snabbt att det skulle bli en succé! Nashi Argan grundades som ett dotterbolag till Landoll och stod därför från början stadigt på en grund av professionalism och kunskap. 

Landoll grundades 1966 i Milano och har sedan dess stått ut bland andra märken för sitt smidiga och effektiva tillvägagångssätt, fullständig dedikation till kunden och produkter med hög kvallitet vilket innebär hög prestanda kombinerat med största respekt för människor och miljö.

Skönhet som känns

Nashi Argan ger dig en exklusiv samling av hårvård och hudvårdsprodukter utformade för att erbjuda en skräddarsydd upplevelse till dig som vill prioritera enkelhet, vård och professionella resultat.

Nashi Argans produktserier är framtagna för hår-, ansikts- och kroppsvård. De kännetecknas av extrem mångsidighet som gör det möjligt för alla att hitta den perfekta matchningen för alla dina behov.

Alla produkter har Nashi Argans underbara doft: söta och kryddiga ackord så unika och älskade att de fött en egen serie av dofter!

Smärtfri hårvård

Nashi argans förpackningar är tack vare användningen av 100% återvunnet och återvinningsbart material minimerat skadlig för miljön. Produktionsanläggningen i Lombardiet drivs dessutom sedan 2012 med solenergi vilket gör det möjligt att minska användningen av fossila bränslen samtidigt som man ökar energieffektiviteten.

Schampo, balsam, hårserum och hårolja från Nashi Argan är cruelty free för att se till att ingen av våra små vänner i naturen far illa på grund av att du vill vara snygg i håret! 

Sortiment

Parfym.se erbjuder ett brett urval av produkter från Nashi Argan. Här hittar du balsam, schampo, hårolja, hårserum, hårmists och massa annat! Beställ dina favoriter från Nashi Argan billigt online och njut av snabb leverans! 

0 träffar