Murad

Howard Murad, är erkänd runt om i världen som en ledande visionär inom hudvård och för hans oöverträffade vetenskapliga innovationer inom skönhetsindustrin. Som dermatolog, utbildad apotekare och associerad klinisk professor i medicin vid Geffen School of Medicine och UCLA har Dr. Murad personligen behandlat över 50 000 patienter.

För hans revolutionära användning av kosttillskott för att främja hudens hälsa och som pionjär för användningen av Alpha Hydroxysyra i aktuell hudvård har Dr. Murad fått många erkännanden, inklusive att bli namngiven en av "top 50 män som förstår kvinnor "av The Observer Woman och ett " Skönhetsgeni "av Elle.

1989 grundade han Murad som ett sätt att dela sin banbrytande hudvårdsrutin, som var bland de första som uppnådde signifikanta mätbara anti-agingresultat utan kirurgi.

Hudvård, kropp och sinne

Murads filosofi grundar sig i en tro på att det finns en stark koppling mellan hud, kropp och sinne. Murad vill med sina hudvårdsprodukter inspirera dig till att ta hand om din hy med hjälp av effektiva produkter, en diet full av näring samt vatten, och en vardag som motverkar stress.

Personlig hudvård

I Murads breda sortiment hittar du flera olika hudvårdsserier, var och en framtagna för att behandla ett specifikt problem. Cleansers för akne, dagkräm som motverkar fina linjer eller en lyxig ansiktsmask som rengör och piggar upp. Alla produkter är såklart utvecklade med dig i fokus. Din hudvårdsrutin ska vara en tid för dig själv, en tid för avslappning och en tid att varva ner.

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av hudvård från Murad. Vi erbjuder cleanser, dagkräm, nattkräm, ansiktsmask, serum och toner billigt online. Hitta dina favoriter och beställ dem redan idag med snabb leverans! 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Solskyddsfaktor 0
Produkteffekt 0
Formula 0
Finish 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
34 träffar
Visa fler produkter