Miu Miu

Miu Miu grundades 1993 av den italienska designern Miuccia Prada och blev snabbt ett känt varumärke, älskat av moderiktiga kvinnor över hela världen. Miuccias vision var att skapa en ny identitet som var mer experimentell, edgy och eklektisk, men fortfarande med en feminin känsla.

Som en av de mest inflytelserika designerna av hennes tid var Miuccia Prada väl respekterad inom modebranschen och känd för sin moderna, minimalistiska och ultrasofistikerade designs för Prada. När hon lanserade Miu Miu 1993 skapade Miuccia ett namn som för alltid skulle vara synonymt med henne. Miu Miu var nämligen smeknamnet som hennes familj kallade henne. Märket är inspirerat av Miuccias färgglada ungdom och några av de människor hon mött under sin uppväxt. 

Framgången var självklar och så tidigt som 1994, knappt ett år efter lanseringen, vann hon Best Designer vid den prestigefyllda CFDA-galan och fick omedelbart erkännande för hennes innovativa användning av färger och material.

Starka kvinnor

En av Miu Mius största styrkor ligger i de starka kvinnor som marknadsfört märket under åren. Från den första reklamkampanjen, en drömlik skildring av femininitet och den moderna kvinnan. Visionen skapades med hjälp av bland annat Audrey Marnay, Chloë Sevigny, Kim Basinger och Vanessa Paradis. Ikoniska frontfigurer som Drew Barrymore och Lindsay Lohan har används i Miu Miu-kampanjer.

Parfym

För att fullända sin vision av den moderna och lekfulla kvinnan har Miu Miu skapat dofter som skänker en ny dimension av italiensk design. Fräscha, feminina och vågade dofter som ger dig mode, catwalk, fashion week!

Sortiment

På Parfym.se hittar du en ständigt växande samling av parfym, body lotion, duschgel och andra produkter från Miu Miu. Hitta dina favoriter idag!  

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
7 träffar