Medik8 hudvård

Historia

Medik8 är ett hudvårdsföretag fullt dedikerat till att producera högkvalitativa hudvårdsprodukter med de bästa ingredienserna i rätt kombinationer, med ett beprövat sortiment. Märket har skräddarsydda linjer för specifika hudlösningar för att kunna stå till tjänst oavsett vilket hudproblem du står inför.

Du kanske har hört talas om "professionella" produkter. Det innebär i grunden att produkterna säljs via professionella försäljningsställen som läkarkontor, hudvårdskliniker, medicinska och premium spa samt ett antal specialiserade webbplatser som handlar om professionella varumärken. Medik8 är just ett sånt professionellt varumärke.

Medik8s team innesluter över 40 års kombinerad erfarenhet inom hudvård och produktformulering.

Hudvård

Medik8 erbjuder ett brett sortiment av dermatologiskt framtagen och kliniskt testad hudvård. Effektiv och exklusiv hudvård framtagen för att vara så enkel som möjligt att använda hemma. Med Medik8 förvandlar du enkelt ditt eget badrum till en skönhetssalong och hudklinik.

Du hittar något för varje del av din hudvårdsrutin, från skonsam cleanser till djupverkande serum och återfuktande dagkräm. Medik8’s professionalism genomsyrar alla hudvårdsprodukter.

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett utbud av hudvård från Medik8 online för låga priser! Hitta dina favoriter bland cleansers, fuktkrämer, nattserum och exfolieringar. Effektiva behandlingar med Retinol som är säkra att använda hemma hjälper dig att exfoliera och jämna ut hudtonen.

Hudvård

Se alla produkter

Daily Refresh Balancing Toner 150ml

Daily Refresh Balancing Toner är en lugnande och balanserande toner från Medik8. Berikad med aktiva ämnen med sammandragande effekt, helt utan alkohol. Tonern lindrar och återfuktar känslig hy.

 

En toner från Medik8 med betaglukan som återfuktar och niacinamid som har antiinflammatoriska egenskaper. Trollhassel verkar antibakteriellt och drar samman porer för att förbereda din hy för resten av din hudvårdsrutin. 

 

Användning:

Applicera på en bomullsrondell och svep över ansiktet efter rengöring.

Till produkten