Matrix

Matrix är ett professionellt hårvårdsmärke med ursprung i USA. 1980 grundade den amerikanske frisören Arnie Miller varumärket Matrix. Matrix är en känd salongskedja med en rad egna produkter och tjänster såsom hårvård, hårfärg, styling och specialbehandlingar. Matrix har sedan dess varit en del av utvecklingen av frisörprodukter. Matrix är ett av de mest kända världsledande hårvårdsmärkena på marknaden. Frisörer och hårproffs har använt varumärket i alla tider och Matrix erbjuder allt inom hårvård med hög kvalitet. Matrix har flera linjer beroende på syfte och stil. Matrix är synonymt med kvalitetshårvård för den med höga krav på schampo, balsam, stylingprodukter, specialprodukter, vaxer och annan hårvård. Matrix finns idag till försäljning över hela världen.

Matrix omfattar ett komplett sortiment av schampo, balsam, hårkurer, hårmousse, hårvax, hårspray och andra specialprodukter inom hårstyling. Frisörprodukterna är enkla att använda, koncentrerade och dryga och dessutom vårdande för håret.

Hårvård
Matrix hårvårdsprodukter står för innovation och vetenskap inom hårvård. Hårprodukterna är både vårdande och dryga att använda vilket gör dem lätta att använda. Här finns många storsäljande produkter som används av hårvårdsproffs, stylister och frisörer. Enkelheten och effektiviteten hos Matrix hårvårdsprodukter har gjort varumärket till en succé.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Matrix mest omtyckta hårvårdsprodukter. Matrix hårvårdsprodukter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns produkter för de flesta användningsområden inom styling och hårvård. 

Filter

Varumärke 0
Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
143 träffar
Visa fler produkter