Macadamia Natural Oil hårvård

Historia
Macadamia Natural Oil är ett ekologiskt hårvårdsmärke som bygger på de vårdande egenskaperna hos den välkänt effektiva macadamianötoljan. Macadamianöten upptäcktes under 1800-talet i Australien och är uppkallad efter botanikern John Macadam. Oljan från macadamianöten innehåller bland annat mängder av vitaminer och mineraler som exempelvis

E-vitamin, koppar, zink och olika B-vitaminer. Den är dessutom fri från kolesterol.

Macadamianötolja är mycket rik på pamitolsyra. Pamitolsyra finns naturligt i kroppen och är därför mycket effektiv i anti aging-produkter och hårvård. Macadamia Natural Oil innehåller unika blandningar av oljor där bland annat macadamianöt och arganolja ingår.

Macadamia Natural Oil erbjuder naturlig hårvård och djupt reparerande produkter för alla hårtyper. Resultatet är en naturlig hårvårdsserie med extrema egenskaper. Macadamia Natural Oil finns i många olika produkter för håret. Både djupgående och vårdande ger Macadamia Nut Oil glans, lyster och mjukhet till håret utan att tynga ner eller skapa en fet känsla. Ett professionellt hårvårdsmärke som erbjuder allt inom hårvård med hög kvalitet. Macadamia Natural Oil passar den med höga krav på schampo, balsam, inpackning, hårkur, oljebaserade specialprodukter och annan hårvård.

Macadamia Natural Oil omfattar ett komplett sortiment av schampo, balsam, hårkurer och andra specialprodukter inom djupverkande hårvård.

Hårvård
Macadamia Natural Oil hårvårdsprodukter står för naturlig och ren kvalitet och vetenskap inom hårvård. Produkterna är både naturliga, djupt hårvårdande och dryga att använda.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Macadamia Natural Oils mest omtyckta hårvårdsprodukter. Macadamia Natural Oils hårvårdsprodukter passar både män och kvinnor i alla åldrar. Här finns produkter för de flesta användningsområden inom naturlig hårvård. 

Hårvård

Se alla produkter

Natural Oil Rejuvenating Shampoo

Macadamia Natural Oil Rejuvenating Shampoo är ett näringsrikt schampo som skonsamt vårdar, rengör och återfuktar ditt hår på djupet. Schampot innehåller en utsökt och dyrbar kombination av arganolja och macadamiaolja som gör underverk för håret. Macadamia Rejuvenating Shampoo skyddar håret mot dagens yttre påfrestningar och lämnar det återfuktat, smidigt och vitaliserat med en skinande lyster.

Passar alla hårtyper och är perfekt för torrt och skadat hår.

Till produkten