L'Oréal Professionnel

L’oréal Professionell är ett professionellt hårvårdsmärke med ursprung i Frankrike. 1907 skapade företaget L’oréal den första moderna hårfärgen. L’oréal har alltid gått i spetsen för utveckling av frisörprodukter och 1940 startades den första utbildningen för frisörer i företagets regi. L’oréal Professionell är ett av de mest kända världsledande hårvårdsmärkena på marknaden. Frisörer och hårproffs har använt varumärket i alla tider och L’oréal Professionell erbjuder allt inom hårvård med hög kvalitet. L’oréal Professionell har flera linjer beroende på syfte och stil. L’oréal Professionell är synonymt med kvalitetshårvård för den med höga krav på schampo, balsam, stylingprodukter, specialprodukter, vaxer och annan hårvård. L’oréal Professionell finns över hela världen och frisörer har använt hårvårdsprodukterna i mer än 100 år.

L’oréal Professionell omfattar ett komplett sortiment av schampo, balsam, hårkurer, hårmousse, hårvax, hårspray och andra specialprodukter inom hårstyling. Frisörprodukterna är enkla att använda, koncentrerade och dryga och dessutom vårdande för håret.

Företaget L’oréal som helhet är en av världens största inom kosmetik, hudvård och makeup.

Hårvård
L’oréal Professionell hårvårdsprodukter står för klassisk kvalitet och vetenskap inom hårvård. Stylingprodukterna är både hårvårdande och dryga att använda. Här finns många storsäljande produkter som används av hårvårdsproffs, stylister och frisörer över hela världen.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av L’oréal Professionell mest omtyckta hårvårdsprodukter. L’oréal Professionell hårvårdsprodukter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns produkter för de flesta användningsområden inom styling och hårvård. Parfym.se har också ett utvalt sortiment av L’oréals makeup.

Filter

Varumärke 0
Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
119 träffar
Visa fler produkter