Lolita Lempicka parfym

Historia
Den franska modeskaparen Josiane Maryse Pividal föddes 1954 i Bordeaux i Frankrike. Tillsammans med sin make Josef ville hon göra något annorlunda. För att ge konstnären Tamara de Lempicka och romanen Lolita, skriven av Naboko, ett erkännande skapade makarna varumärket Lolita Lempicka. De skapade sin första modekollektion 1983. Då karriären tog fart bytte de dock efternamn till just Lempicka. Lolita Lempickas kläder är färgstarka, sagoinspirerade och nästan mystiska i sin framtoning. Lolita Lempicka tar oss in i sagans värld med mystiska väsen, dimmhöljda miljöer och fantasifyllda händelser. Lolita Lempicka inspirerades av barndomens sagor.

1998 lanserades den legendariska damdoften Lolita Lempicka. En kraftfull och feminin doft som signalerar fantasi, saga och djup. Lolita Lempicka står för djärv nyfikenhet. Damdoften Lolita Lempicka har en flaska som symboliserar sagovärlden i form av det magiska äpplet. Detaljerna är i lila och guld medan kartongen är i syrligt äpplegrönt. Doftkompositionen består av bland annat vanilj, lakrits, gröna toner, mysk och blommor. Lolita Lempicka är den första doften från modehuset. Andra populära dofter på samma tema har följt därefter.

Dofter
Lolita Lempickas parfymer kännetecknas av mystik och fantasi. Dofterna kan upplevas både unika, mystiska och raffinerade. Den spännande och nästan litterära signaturen hos Lolita Lempicka gör många av dofterna till storsäljare.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Lolita Lempickas mest omtyckta parfymer. Lolita Lempickas dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Parfym & Doft

Se alla produkter

Si Lolita, EdP

Si Lolita är en doft som tycks skapad ur lycka och kärlekens elexir. En orientalisk och blommig parfym fylld av känslan av älskares första kyss och vänners lugnande stämmor.

Den lekfulla kombinationen av saftig citrus, grönskande växter och klassiska noter är det en parfym som sticker ut från mängden och låter dig ta plats.

Doftfamilj – Orientalisk/Blommig

Toppnoter – Bergamott och Apelsin

Mellannoter – Heliotrop, Rosépeppar och Kårl

Basnoter – Tonkabönor, Patchouli och Bärnsten

Till produkten