Living Proof

Living Proof är ett amerikanskt hårvårdsmärke med innovativ bakgrund och salongskvalitet som har gjort det känt och älskat sen lanseringen. Det Boston-baserade företaget grundades när frisören Mitch DeRosa var halvvägs igenom att klippa företagsmannen Jon Flint. Under klippningen startade en konversation om hur frustrerande de både tyckte det var att utbudet av hårvårdsprodukter som verkligen fungerar var så litet.

Jon Flint fick en idé. Han hade för en tid sen grundat ett företag inriktat på biotech under ledning av den framstående bio-ingenjören Dr. Bob Langer. Jons tanke var att om Bob hade utvecklat ett sätt att ge medicin utan nålar, skapa artificiell hud och reparera skadade stämband, så borde han även veta hur man skapar ett perfekt schampo!

Living Proof vill vara ”bevis på flaska” snarare än ”hopp på flaska”, och har redan samlat på sig en imponerande samling bevis i form av 20 patent och över 100 priser för sina schampon, balsam, hårinpackningar och sttlingprodukter. Vetenskapliga undersökningar, hårda krav och en stor del passion för hårvård gav kvalité och ett hårvårdsmärke fyllt av produkter som verkligen fungerar!

Hårvård

Living Proofs produkter kännetecknas av vetenskap, innovation och effektiv hårvård. Produkterna reparerar, stärker och vitaliserar håret på djupet. Håret blir hälsosammare och får en vacker skinande glans. Här finns många storsäljande produkter som används av frisörer, stylister och hårvårdsproffs över hela världen. Exempelvis schampo och balsam som återställer och intensifierar hårets ursprungliga styrka och kondition.

Living Proof lovar hår som ser hälsosammare ut och frisyrer som vara längre. Utan silikon eller harts och med patenterad technology som gör produkterna lätta, välgörande och potenta.

Sortiment

Parfym.se har ett brett sortiment av Living Proofs mest omtyckta produkter. Living Proofs hårvårdsprodukter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns produkter för de flesta användningsområden inom hårvård.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
39 träffar
Visa fler produkter