Lancaster

Lancasters historia börjar med ett möte mellan två män med passion och vision. Georges Wurz, en framgångsrik ingenjör och Dr Eugène Frezzatti, en högkvalificerad kemiker och expert på kosmetika, som arbetade för stora varumärken i USA. 

1946 har de två männen geni nog att förutse kvinnors behov, som efter det långa och förödande kriget återigen har tid ta hand om sig själva och deras hud. De engagerar sig helhjärtat i ett projekt som var innovativt för eran: utformandet av en rad hudvårdsprodukter framtagna för specifika behov. De kallar det för Lancaster.

De två männen grundade sitt laboratorium på Boulevard Princesse Grace, i Monaco. Och adressen visar sig vara ett mycket bra omen: Prinsessan Grace Kelly blir snart en de mest lojala och entusiastiska ambassadörerna. Inställda på målet att sakta ner tecken på åldrande i kvinnors hud och göra det möjligt för allas skönhet att lysa under hela livet, kommer spektakulär framgång redan från början med deras effektiva dagkrämer, nattkrämer, body lotions och serum. 

Nyskapande solskydd

När Lancaster lanserar sitt första solskydd år 1971, har de fräckheten att välja orange som huvudsaklig färg på förpackningarna istället för den traditionella bruna. Ett val som fortfarande gör det enkelt för dig som kund att känna igen deras produkter i hyllorna. 

Den första solskyddskrämen på marknaden hade en bas av beta-karoten. Det var effektivt, men inte väldigt stabilt. Lancaster skapade istället ett innovativt sätt att sola, med "sans soleil", brun-utan-sol och "visage bronzé", smink som fortfarande är bland Lancasters bästsäljare i dag.

Genom att skapa solskyddsprodukter på ett sätt som var mer raffinerat och sofistikerat än sina konkurrenter, lyckas företaget sticka ut från sina konkurrenter med en rad unika produkter för användning före, under och efter solbad.

Lancaster fortsätter än idag att etablera sin position inom kosmetisk vård och revolutionerade till exempel marknaden genom att introducera retinol i sina produkter.

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av produkter från Lancaster. Köp solskydd, brun-utan-sol, bronzer, solkräm, sollotion och sunlotion billigt online och få snabb leverans! 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Solskyddsfaktor 0
Produkteffekt 0
Finish 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
28 träffar
Visa fler produkter