Lacoste parfym

Historia
Lacoste är ett franskt modeföretag inom sport som är välkänt världen över. 1933 grundade tennisspelaren René Lacoste varumärket Lacoste då han på grund av skador fick avsluta sin framgångsrika pågående tenniskarriär. Den klassiska logotypen som ser ut som en krokodil eller alligator skapades som en påminnelse om Lacostes spelarstil vilket gett honom smeknamnet ”Le alligator”, som betyder krokodilen. Lacoste började sin produktion av kläder för sin egen sport – tennis. ”La chemise” var produkten som skapade Lacostes succé; Vita tenniströjor med den klassiska krokodilen som snart blev omåttligt populära. Under 50-talet började Lacoste att producera sina tenniströjor i andra färger och nya klädkollektioner togs fram. Stilen är förstås sportig och har fortfarande tennis som sin störta inspirationskälla. Enkel, fräsch och med hög kvalitet. Modeföretaget baseras på de två linjerna Lacoste Club och Lacoste Sportswear.

1974 skapades den första doften, herrparfymen Lacoste Pour Homme. En frisk doft med grönt maskulina inslag och sportig känsla. Den första damdoften kom några år senare och är en fruktig damparfym med mjuka toner.

Idag omfattar Lacostes sortiment både kläder, glasögon, accessoarer, heminredning och dofter.

Dofter
Lacostes parfymer kännetecknas av friskhet, fräschör och sportig enkelhet. Dofterna kan upplevas både enkla, stilfulla och eleganta. Här finns sportiga parfymer som passar allt från de yngre atleterna till mogna gentlemän eller affärskvinnor. Den rena och klassiska signaturen hos Lacoste har skapat många storsäljare.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Lacostes mest omtyckta parfymer. Lacostes dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Mest populär

Red, EdT

269 kr

(rek. pris 465 kr, spara 42%)

Parfym & Doft

Se alla produkter

Red, EdT

Homme Red, EdT från Lacoste är en aromatisk doft som utstrålar mystik, energi och sensualitet. Strukturen innehåller sofistikerade och maskulina element av trä med friska inslag av äpple och varma spår av patchouli och vetiver.

Doftfamilj – Aromatisk/Fougères
Toppnoter – Grönt äpple
Mellannoter – Tall
Basnoter – Patchouli och vetiver

Till produkten