KMS

KMS California revolutionerade hårvårdsindustrin när de redan 1976 lanserade sin hårvårdsserie med innovativa kombinationer av naturliga ingredienser. En av de första produkterna skapades med en formula av oljebaserad fukt som behendlar torrt och strävt hår som skadats vid kemiska behandlingar. KMS var en av de första företagen med en produkt speciellt framtagen för att skydda håret vid värmestyling. Idag finns en hel hårvårdsserie, THERMASHAPE, som är många frisörers go-to för värmestyling!

Under 80-talet tog KMS California fram ett av de första leave-in balsamen som gav kunder en helt ny upplevelse och ett nytt sätt att hålla deras hår lent och helt utan trassel. Senare under tidigt 90-tal introducerades även produkten Strategy Reconstructor, en näringsfylld och reparerande behandling som ger ökad kontroll, glans och struktur!

Innovation

KMS California är känt för sina innovativa och nyskapande produkter som ständigt utvecklat hårvårdsindustrin och gjort hårvård lättare för människor över hela världen. KMS utvecklade den första utplattande krämen helt utan kemilkalier och stod i framkant med utvecklandet av HAIRPLAY Molding Paste, en flexibel hårpasta som ständigt hittar nya stylingmöjligheter.

Hårvård

KMS breda hårvårdsserie är speciellt framtagen för att matcha kundens behov och utvecklas ständigt för att hjälpa dig följa dagens trender.

KMS California var tillexempel först med att erbjuda en saltvattenspray inspirerad av den pågående beach-trenden som krävde ett strävt och texturerat svall. Torrsschampo, först med det. Anti-friss, först med det också! Tack vare ständigt innovation hittar du i KMS sortiment en stor bred av produkter anpassade för de flesta hårtyper och situationer.

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av hårvårdsprodukter från KMS California. Här hittar du schampo, balsam, leave-ins och massor av andra produkter som hjälper dig i din hårvårdsrutin! 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
29 träffar
Visa fler produkter