Justin Bieber

Justin Bieber föddes 1994 i Ontario, Kanada. Han är popsångare, skådespelare och låtskrivare och är två gånger Grammy-nominerad och hans musik ligger högt på topplistor världen över. Justin Bieber är en flickidol och dessutom okrönt kung av sociala medier med mer än 34 miljoner fans på Facebook och 11 miljoner följare på Twitter. Tack vare kändisskapet har produktportföljen utökats med kläder, väskor och andra signaturprodukter. En av Justin Biebers mest kända hits är Beauty and the beat. Justin Bieber ä inte bara en välkänd sångare utan ett världsberömt fenomen med mestadels unga kvinnlig publik.

Justin Biebers första doft Someday lanserades 2011. Hans doftskapelser är romantiska och färgstarka i både doft och design. Förpackningar och flaskor harmonierar med dofterna och för tankarna till lekfullhet. Färgerna är klara, sensuella och detaljerna konstfulla. Justin Biebers personlighet som artist speglar hans dofter med en ung nyfikenhet som känns öppen och glad. Justin Bieber är en stor idol för många och med sina dofter skapar han en möjlighet att komma nära stjärnan och kändisskapet. Ett ungt varumärke som är står för en pigg framåtanda.

Dofter
Justin Biebers parfym kännetecknas av glädje och livlighet och ungdom. Dofterna kan upplevas både intensiva, romantiska och pigga med en känsla av renhet. Här finns en sensuell nyfikenhet blandat med färgstark blommighet. Den personliga signaturen hos Justin Bieber ger ett ungdomligt och nytt intryck.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Justin Biebers mest omtyckta parfymer. Justin Biebers dofter passar kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
4 träffar