Joico

Joico är ett amerikanskt hårvårdsvarumärke med salongskvalitet som gjort stor succé sedan det lanserades 1975. Varumärkets grundare var den framgångsrika frisören Steve Stefano som vid den tiden hade hunnit bygga en omfattande salongskedja i södra Kalifornien. Allt tog sin början i Stefanos alltmer växande frustration över marknadens undermåliga hårvårdsprodukter. Som resultat av hans missnöje föddes Joico. Ett hårvårdsvarumärke sprunget ur Steve Stefanos passion och hårda krav på kvalité och resultat.

1976 hittade forskarna hos Joico ett sätt att producera keratin, det protein som finns i hår, och använda det för att reparera och återuppbygga håret. Tekniken började användas för Joicos samtliga produkter och gjorde att håret återfick sin styrka och glans. Uppfinningen patenterades och den värdefulla ingrediensen blev nyckeln till Joicos framgång. Sedan dess har Joico fortsatt presentera innovationer som gör håret starkare, hälsosammare och vackrare. Joicos passion och innovationer har varit den bakomliggande drivkraften till varumärkets ledande position på marknaden för hårvård.

Joicos produkter innehåller de finaste och mest välgörande ingredienserna från hela världen som sheasmör från Afrika och orkidéolja från Asien. Idag finns Joico representerat i över 60 länder och erbjuder prisvinnande produkter designade för professionella stylister världen över.

Hårvård

Joicos produkter kännetecknas av vetenskap, innovation och effektiv hårvård. Produkterna reparerar, stärker och vitaliserar håret på djupet. Håret blir hälsosammare och får en vacker skinande glans. Här finns många storsäljande produkter som används av frisörer, stylister och hårvårdsproffs över hela världen. Exempelvis schampo och balsam som återställer och intensifierar hårets ursprungliga styrka och kondition.

Sortiment

Parfym.se har ett brett sortiment av Joicos mest omtyckta produkter. Joicos hårvårdsprodukter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns produkter för de flesta användningsområden inom hårvård. 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
32 träffar
Visa fler produkter