John Masters Organics

John Masters karriär som toppstylist började på 1970-talet, med utbrett erkännande inom mode och kändisar. När hans engagemang för organiska produkter växte i hans personliga liv, började han även inse de faror som uppstår för frisörer genom att andas in och hantera starka kemikalier i frisörsalonger dag efter dag. Han ville skapa en giftfri salongmiljö, och avstod från användningen av giftiga kemikalier vid hans öppnande av Manhattans första "giftfria" salong.

John Masters omfattande forskning och testande av eteriska oljor, växtextrakt och andra botaniska ingredienser leder till John Masters första ekologiska hårfärgsprodukter 1991. "Att bry sig om dig själv och ta hand om jorden behöver inte vara ömsesidigt exklusiva", enligt John Masters. Vi får bara en kropp och vi får bara en planet. Varför inte behandla dem båda med största försiktighet? 

John Masters Organics enastående engagemang för professionell salongkvalitet i produkter som är utarbetade med omsorg och respekt för jorden har blomstrat till en komplett linje av ojämförliga hår-, hud- och kroppsprodukter.

Må bra av att se bra ut

John Masters Organics erbjuder det bästa av lyxiga organiska skönhetsprodukter till kunder runt om i världen. John Masters Organics grundades av den visionära stylisten John Masters i Soho New York, och är synonymt med högkvalitativa, jordbruksvänliga botaniska ingredienser på en professionell salongsnivån. Varje produkt är noggrant utformad för att du ska må bra av att se bra ut. 

Supernaturlig skönhet

Idag säljs John Masters Organics runt om i världen och är erkänt som en banbrytande producent av lyxig, organisk skönhet. Genom partnerskap med jordbrukare och skördare av ekologiska och vilda ingredienser, och ett engagemang för att använda 100% återvinningsbara förpackningar. Åtagandet att söka högsta kvalitet, prestanda och organisk certifiering är hur John Masters Organics ser till att ge dig en supernaturlig skönhet. 

Sortiment

Parfym.se erbjuder ett brett sortiment av hårvård, hudvård och kroppsvård från John Masters Organics! Hitta dina nya favoriter bland deras schampo, balsam, hårolja, hårserum, hårspray och hårvax billigt online och beställ hem med snabb leverans! 

Eller hitta din nya ekologiska hudvårdsrutin med serum, dagkräm, nattkräm och ansiktsmasker! 

Filter

Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
24 träffar
Visa fler produkter