John Frieda

John Frieda öppnade sin första salong på New Cavendish Street i London på 70-talet. Idag har det världsomspännande hårvårdsföretaget fortfarande arvet från den första salongen och strävar ständigt efter att utveckla produkter gjorda för salongen, som du kan ta med dig hem!

Tidigt bestämde sig John Frieda för att hans uppdrag skulle vara att för en gångs skull ta reda på vad vilka tekniker som kan göra blondiner blondare, brunetter fulla av glans och friss ett minne blott! John Friedas schampon, balsam och treatments är grundade i en förståelse av vad som fungerar bäst för varje hårtyp! Resultatet är hårvårdsprodukter som ger dig nära-salongen-upplevelser varje gång!

Specialiserad hårvård

John Frieda har skapat en rad med olika hårvårdsserier, alla speciellt formulerade för att tackla ett specifikt problem eller behandla en viss sorts hårtyp.

”Frizz Ease” är lösningen på alla frissrelaterade problem! En tämjande serie som återfuktar håret och ger det ny frihet och flexibilitet.

”Sheer Blonde” gör blonda blondare med ett skräddarsytt hårvårdssystem som ger ditt blonda hår den uppmärksamhet det förtjänar.

”Brilliant Brunette” intensifierar glansen och nyansen i brunt hår. Serien ger dimension och djup i alla sorters brunt hår från ljus karamell till mörk espresso!

”Radiant Red” ger djupa och intensiva nyanser till rött hår. Färgat hår tappar lätt färg, radiant red finns för att stoppa detta!

”Luxurious Volume” är hårvårdsserien som ger dig maxad volym och ett fylligt hår. Långvarig, flexibel och glamorös volym!

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av hårvård från John Frieda online. Beställ schampo, balsam, leave-in serum och hår-mist från flera olika hårvårdsserier. Tämj ditt hår, boosta din volym, gör det blonda blondare eller intensifiera din nyans med de specialiserade  

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
1 träffar