Jennifer Lopez

Jennifer Lopez föddes 1969 i Bronx, New York, USA. Hon är sångerska, dansare och skådespelerska och dessutom entreprenör. Hon är uppvuxen under enkla förhållanden och Jennifer Lopez karriär har beskrivits som en ”askungesaga”. Hennes arbete har resulterat i en mängd priser och utmärkelser. Jennifer Lopez är känd för sina lationrytmer och är en tidlös skönhet som ofta kallas J Lo.

2002 lanserade Jennifer Lopez sin första doft Glow som genast blev en succé. Doften symboliserar hennes feminina personlighet i kombination med renhet och enkel glamour.

Jennifer Lopez doftskapelser är fruktiga och färgstarka i både doft och design. Förpackningar och flaskor harmonierar med dofterna och för tankarna till glitter och bling. Dofterna är varma och sensuella med fruktiga och exotiska inslag. Jennifer Lopez personlighet speglar hennes dofter med en kraftfull energi som känns levande och framgångsrik. Jennifer Lopez är en stor idol och förebild för många och med sina dofter skapar hon en självklar förlängning av kändisskapet. Ett varumärke som står för kvinnlighet med både friskhet och värme.

Dofter
Jennifer Lopez parfymer kännetecknas av kvinnlighet och glamour men också elegans och djup. Dofterna kan upplevas både rena, sexiga och djupa med en känsla av glamour och lyx. Här finns en attraktionskraft blandat med skir friskhet. Signaturen hos Jennifer Lopez ger ett intryck av ödmjuk självsäkerhet.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Jennifer Lopez mest omtyckta parfymer. Jennifer Lopez dofter passar kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
9 träffar