Jean Paul Gaultier parfym

Historia
Jean Paul Gaultier är en fransk modedesigner som lever och verkar i Paris. Gaultier föddes 1952 och har gjort sig känd som rebellisk, udda och unik i sin designstil. Den första egna kollektionen kom 1979. Jean Paul Gaultier har också skapat kostymer för kända filmer som exempelvis Femte elementet. Gaultier designar bland annat provocerande scenkläder till Madonna. Den ikoniska strut-behån är ett exempel. Idag är Jean Paul Gaultier en respekterad modeguru inom haute couture som gärna blandar element och inte räds att använda vilda och smått galna kombinationer.

Jean Paul Gaultiers kollektioner är allt annat än vanliga och sätter både sinnen och konventioner på prov.

Den första doften Classique kom 1993 med likheter med den design som skapats för Madonna. Flaskan är en kvinnlig torso med en sensuell korsett i frostat glas där doften är i ljust laxrosa. Doften är pudrigt feminin och innehåller inslag av sensuell rosa ros. Några år senare fick Jean Paul Gaultiers damdoft sällskap av sin manliga motsvarighet i Le Male. En djupt turkosblå herrtorso med klassiskt randig sjömanströja. Doften är intensivt manlig med djupt marin friskhet. Båda presenteras i tuffa konservburkar i plåt.

Dofter
Jean Paul Gaultiers parfymer kännetecknas av sensualitet, njutning och attraktion. Dofterna kan upplevas både romantiska och unika. Herrdoften Le male är en av världens mest sålda dofter. Den unika signaturen hos Jean Paul Gaultier är spännande med en påtaglig dragningskraft.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Jean Paul Gaultiers mest omtyckta parfymer. Jean Paul Gaultiers dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Mest populär

Le Male, EdT

369 kr

(rek. pris 465 kr, spara 21%)

Parfym & Doft

Se alla produkter

Le Male, EdT

Le Male, EdT från Jean Paul Gaultier är den magnetiskt attraktiva parfymen som förför med sin unika karaktär. En enigmatisk doftskapelse som fångar kontrasterna mellan traditionell och vågad, fräsch och mild, styrka och känslighet.

Doftfamilj – Orientalisk
Toppnoter
– Mint, lavendel och bergamott
Mellannoter
– Kanel, kummin och apelsinblom
Basnoter
– Vanilj, tonkaböna, sandelträ och cederträ

Till produkten