James Bond

James Bond är en fiktiv brittisk spion som föddes 1953 genom böcker av Ian Flemming. James Bond, också mer känd som agent 007, är världens kanske mest kände agent och böcker och filmer om James Bond är omåttligt populära. På film har agent 007 spelats av stora skådespelare som Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton och Pierce Brosnan. Den första filmen hette Agent 007 – med rätt att döda. Dagens James Bond spelas av Daniel Craig som också är ansiktet för James Bond-doften som lanserades 2012.

Doften James Bond är ett svar på den självsäkra men avslappnade attityd som är så signifikant för Agent 007. En maskulin och sofistikerad doft med modern tvist. Den ouppnåeliga karaktären attraherar och utstrålar en magnetisk dragningskraft som är oemotståndlig och svår att undvika. James Bond är en ikon med en manlighet utöver det vanliga. Ocean Royale och Quantum är de filminspirerade namnen på två av James Bonds dofter. Nyligen kom också den första damdoften från James Bond.

Dofter
James Bonds parfymer kännetecknas av ouppnåelig sensualitet och förförelse, men också av djup och manlig mystik. Dofterna kan upplevas både tuffa, strikta och spännande. Här blandas spänning och action med attraktionskraft och maskulinitet. Den manliga agenten är närvarande i denna doft som ger ett oemotståndligt intryck.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av James Bonds mest omtyckta parfymer. James Bonds dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
26 träffar
Visa fler produkter