Hugo Boss

Hugo Boss är ett klassiskt herrmodeföretag som står för manlighet och stil. 1924 startade Hugo Ferdinand Boss sin produktion av strikta kostymer i Metzingen, Tyskland. Det blev början till det som idag är ett välkänt bolag med stora framgångar. Hugo Boss delas in i mindre divisioner där de olika kollektionerna står för olika inriktningar, livsstilar och värden. Några exempel är Boss Orange, Boss Selection, Boss Green och Hugo. Stilen är manlig, strikt och tidlös men också sportig och kraftfull.

1985 skapades den första doften, herrparfymen Boss No 1, med klassiskt svart kartong och signifikativa kritstreck för att symbolisera de kostymer som gjort Hugo Boss så känd. Den första damdoften kom under 90-talet och är en frisk och lätt damparfym med finstämda toner.

Idag omfattar Hugo Boss sortiment både kläder, accessoarer, heminredning och dofter.

Dofter
Hugo Boss parfymer kännetecknas av klassisk stil och framgång men också sportighet och styrka. Många kända ansikten har fungerat som modller för Hugo Boss bland annat Ryan Renolds och Jarde Leto. Dofterna kan upplevas både stilfulla, spännande och atletiska. Här finns många genuina och ikoniska parfymer som kompletterar Hugo Boss-mannens stil och utstrålning. Den något strikta och affärsmässiga signaturen hos Hugo Boss ger ett tidlöst intryck.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Hugo Boss mest omtyckta parfymer. Hugo Boss dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Varumärke 0
Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
76 träffar
Visa fler produkter