Hot Tools Professional

Hot Tools Professional erbjuder prisbelönta och innovativa stylingsverktyg skapade av professionella stylister för professionell hårstyling. Det är ett ikoniskt amerikanskt varumärke som över 25 år bidragit med vackra och tidlösa frisyrer. Hot Tools Professional utvecklades specifikt för professionella hårstylister och har frekvent används till röda mattan, modevisningar och fotostudior med ett mål att stödja hårstylister i deras jobb att skapa frisyrer där högpresterande verktyg krävs.

De eftertraktade stylingsverktygen är utan överdrift bland de vassaste på marknaden. Hoot Tools Professional stylingsverktyg är tillverkade av innovativt material med nytänkande tekniska funktioner och ergonomisk produktdesign.

Sortiment
På Parfym.se hittar du stylingsverktyg från Hoot Tools Professional i olika storlekar. Från locktänger, plattänger och hårfön till värmeskyddande tillbehör. Hoot Tools Professionals erbjuder locktänger med en stylingsyta tillverkad i 24k guld som ger en jämn uppvärmning och har en roterbar spets som underlättar lockningsprocessen. Både deras locktänger och plattänger har en innovativ pulsteknik som ger snabb och jämn uppvärmning.

Filter

Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Förpackningsfärg 0
11 träffar