Hollister parfym

Historia

Hollister Co är klädmärket inspirerat av surfarna och stränderna i södra Kalifornien. Känslan av strand och solfyllda dagar genomsyrar Hollisters kläder och framförallt deras butiker som påminner om lyxiga sommarhus vid stranden i Kalifornien.

Historien om Hollister är delvis påhittad och skapad för att ge kläderna en till dimension och för att kunna sälja en känsla. Enligt den fiktiva versionen grundades Hollister av J.M. Hollister, en handelsresande från västkusten, 1922. Sanningen är däremot att varumärket grundades 2000 som en spin-off av företagets större redan etablerade märke Abercrombie & Fitch. Den första butiken öppnade i Ohio juli 2000.

För att erbjuda mer av Hollisters känsla och idé lanserades även dofter som påminner om varma dagar på stranden, sand mellan tårna och paraplydrinkar i handen.

Sortiment

Sortimentet av Hollisters dofter på parfym.se utökas hela tiden. Dessutom hittar du parfymer från Abercrombie & Fitch som andas samma amerikanska ungdomlighet.  

Parfym & Doft

Se alla produkter

Wave for Her, EdP

Wave for Her är en fruktig och lekfull doft för den unga och kreativa kvinnan. Den sportiga och soliga parfymen piggar upp vilken grå dag som helst! 

 

Wave for Her från Hollister har en frisk topp av stärnanis, ett dofthjärta fyllt av vackra blommor och en ljus bas av sandelträ och soliga ackord. 

 

 

Doftfamilj– Blommig/Fruktig

Toppnoter– Stjärnanis, Svartvinbärsblad och Quince

Mellannoter– Orkidé, Hibiscus och Vallmo

Basnoter– Sandelträ, Bärnsten och Soliga noter

Till produkten