Hawaiian Tropic

Hawaiian Tropic är ett varumärke med ett långt och solkysst arv. Företaget grundades 1969 av amerikanen Ron Rice som spenderade sina somrar på Hawaii och upptäckte att invånarna där sällan brände sig i solen tack vare att de smörjde in sig med kokosolja. Idéen kläcktes hos Ron och han grundade ett företag som tillverkade solskyddsprodukter baserade på kokosnötsolja.

Solskyddet blev snabbt populärt bland de många surfarna på Hawaii och Hawaiian Tropic syntes snart i var och varannan beach bag. Strax spreds även produkterna över världen och numera är doften av härlig koksolja något de flesta förknipparmed Hawaiian Tropic, stranden och semester.

Solskydd

Inget är väl härligare än att spendera sina dagar i solen. Men förlängd exponering för solljus leder även i vissa fall till farliga komplikationer. Hyperpigmentering, brända axlar och i värsta fall hudcancer. Ett bra solskydd är därför A och O, oavsett var du solar. Magaluf eller Malmö, solkräm är alltid en bra idé!

Alla solkrämer och solskydd från Hawaiian Tropic har filter som skyddar din hy mot skadliga solstrålar, men släpper in de goda! De ger din kropp skydd mot UVA, UVB och de mer djupgående IR-strålarna som kan skada huden.

Hawaiian Tropic erbjuder dessutom hyperallergenisk solkräm som passar alla. Många produkter är rekommenderade av International Skin Cancer Foundation.

Sortiment

På parfym.se erbjuder vi ett brett sortiment av solskydd från Hawaiian Tropic. Solspray, solkräm, läppbalsam med SPF, After Sun, ja det mesta hittar du hos oss billigt online!

Beställ dina favoriter redan idag och njut av snabb leverans, så att du hinner få ditt solskydd innan planet går! 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Solskyddsfaktor 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
19 träffar
Visa fler produkter