Guess parfym

Historia
Det multinationella modehuset Guess grundades i Kalifornien, USA 1981 av bröderna Georges, Armand, Paul och Maurice Marciano. Bröderna från Marocko såg en chans att kombinera det amerikanska denimtyget med det europeiska modet. I början gick affärerna trögt, men då Bloomingdales sålde slut på de unika jeansen var framgången ett faktum. Kläderna från Guess var mycket populära under 1980-talet och framförallt de stentvättade jeansen som blivit Guess signum. Idag finns olika linjer inom modeföretaget Guess, Guess Kids, Marciano Guess och Guess Beach Wear.

Idag är Guess ett globalt livsstilsvarumärke med ett komplett utbud av kläder och accessoarer med olika modekollektioner för både kvinnor, män och barn. Guess blev snart en symbol för en ung, sexig och äventyrlig livsstil. Under årtiondena har Guess fått människor att drömma sig bort genom sina ikoniska och tidlösa reklamkampanjer som gjorde okända ansikten till kända modeller.

2006 lanserades den första Guess-parfymen och har sedan följts av en rad dofter som blivit storsäljare över hela världen.

Den kända logotypen har kommit att symbolisera lekfullhet och trend.

Guess sortiment omfattar allt från kläder, skor, accessoarer, och badmode till dofter andra tillbehör.

Dofter
Guess parfymer kännetecknas av äventyr och vardaglig lyx för alla. Dofterna kan upplevas både trendiga, spännande och utmanande. Guess dofter symboliserar förförelse. Här finns många parfymer som älskas och bärs av kvinnor och män världen över. Den lekfulla signaturen hos Guess är lätt att tycka om.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Guess mest omtyckta parfymer. Guess dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Parfym & Doft

Se alla produkter

Seductive, EdT

Guess Seductive, EdT är en förförisk, feminin och självsäker parfym. En enigmatisk och oemotståndlig doft som ger kärlek vid första andetaget.

Doftfamilj – Blommig/Fruktig
Toppnoter
– Bergamott, svarta vinbär och päron
Mellannoter
– Jasmin, afrikansk apelsinblomma och irisrot
Basnoter
– Vanilj, olibanum och kashmirträd

Till produkten