Giorgio Armani

Armani är ett livsstilsvarumärke som är känt världen över. Under 1960-talet började kläddesignern Giorgio Armani att designa kläder för Nino Cerruti i Milano, Italien. 1974 startade Giorgio Armani sitt eget modehus i samarbete med sin kollega Sergio Galleotti. Efter den första modevisningen vid Hotel Palace i Milano var succén ett faktum. Armani visade en helt ny stil. En minimalistisk elegans som är enkel men sofistikerad. Armani har skapat kläder för storfilmer och klär många av Hollywoods filmstjärnor, exempelvis Richard Gere och Michelle Pfeiffer. Giorgio Armani söker perfektion i allt han gör och varumärket är både raffinerat och diskret med en tidlös stil. Armani står för skräddarsydd kvalitet och rena linjer.

Den första doften, Eau Pour Homme, lanserades 1982 som ett svar på den förfinade minimalism som blivit Giorgio Armanis kännetecken. Inom Armani finns olika linjer som representerar olika livsstilar, ternder och teman bland annat Emporio Armani.

Idag omfattar Armanis sortiment både skor, kläder, accessoarer, heminredning, makeup, hudvård och dofter.

Dofter
Armanis parfymer kännetecknas av stilfull elegans med hög kvalitet. Dofterna kan upplevas både enkla, moderna och raffinerade. Här finns många älskade och välkända parfymer som bärs av kvinnor och män världen över. Den rena och klassiska signaturen hos Armani gör många av dofterna till storsäljare.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Armanis mest omtyckta parfymer. Armanis dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
27 träffar
Visa fler produkter