Garnier hudvård

Historia

Garnier har en lång historia, ett varumärke inom hårvård som verkligen stått emot tidens prövningar. Redan 1904 lanserade Alfred Amour Garnier en växtbaserad hårlotion uppkallad efter sig själv, La Lotion Garnier. Sedan dess har Garnier utökat och utvecklat sitt sortiment för att befästa sin plats som ett välrespekterat och använt hårvårdsmärke! 

 

Garnier har under årtionden innoverat och överraskat, som 1960 då de introducerade världens första hemmakit för att färga håret. Eller 1982 då Garnier lanserade sin populära serie Respons, produkter berikade med blomnektar. 

 

Garnier har alltid utvecklats med kunden i åtanke, och arbetat för att skapa hårvårdsprodukter som underlättar och sätter guldkant på vardagen!

 

Den gröna flaskan

Den gröna flaskan är känd över hela världen. Fructis skapades 1996, och har sedan dess blivit en klassisk hårvårdsserie. De gröna flaskorna är fyllda av inspiration från naturen och gör ditt hår starkare, fylligt och glänsande!  

 

Hudvård

Garnier erbjuder inte bara schampo, balsam, hårserum och andra hårvårdsprodukter! Garnier har också ett brett sortiment av hudvård och makeup. Vårdande hudvård och makeup som är skonsam mot huden och ger långvariga resultat. 

 

2013 presenterade Garnier sitt första Micellar Cleansing Water, ett rengöringsvatten som eliminerar behovet av uttorkande vatten i din hudvårdsrutin. Det micellära vattnet ger en behaglig känsla och passar alla slags hudtyper, även de mer känsliga.

 

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av hudvård från Garnier. Hitta dina nya favoriter och beställ redan idag med snabb leverans! 

Hudvård

Se alla produkter

Makeup

Se alla produkter

Miracle Skin Perfector BB Cream Eye Rollon Light 7ml

Miracle Skin Perfector BB Cream Eye Rollon Light är en BB-kräm från Garnier som ger dina ögon en klarare blick genom att dölja mörka ringar och fina linjer. 

 

BB-krämen glider enkelt över huden tack vare den patenterade kulan och vårdar huden under ögonen samtidigt som den täcker mörka områden. Påsar under ögonen eller andra ålderstecken är ett minne blott! 

 

Användning:

Rulla under ögonen och blanda ut med fingertopparna eller en sminksvamp. 

Till produkten