Fudge

Fudge är ett omtyckt professionellt hårvårdsmärke som grundades i Australien. Fudge står för tuff styling med inspiration av gatumode. Fudge poängterar vikten av att leverera effektiva resultat då det kommer till styling och hårvård. Fudges står också för nytänkande och att gå utanför komfortzonen med sitt hår. Fudge ser möjligheter där andra går bet. Att styla ditt hår med Fudge ska vara roligt.

Fudge erbjuder smart hårvård och styling med kvalitet i kombination med kunskap och teknologi. Fudge innebär modern forskning inom hårstyling och hårmode. Fudge är ett professionellt hårvårdsmärke som erbjuder allt inom hårvård med hög kvalitet. Fugdes hårprodukter passar alla och lämpar sig för den med höga krav på stylingprodukter, specialprodukter, vaxer och annan hårvård.

Fudge omfattar ett komplett sortiment av hårlera, hårmousse, hårvax, hårspray och andra specialprodukter inom hårstyling.

Hårvård och styling
Fudges hårvårdsprodukter ger håret naturlig vård och ren kvalitet och vetenskap inom hårvård. Produkterna är både hårvårdande och dryga att använda vilket gör det enkelt att skapa olika frisyrer på ett naturligt sätt.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Fudges mest omtyckta hårvårdsprodukter. Fudges hårvårdsprodukter passar både män och kvinnor i alla åldrar. Här finns produkter för de flesta användningsområden inom styling och hårvård. 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
33 träffar
Visa fler produkter