Evy

EVY är ett patenterat solskydd med medicinskt klassad hudvårdsteknologi tillverkat i Sverige sedan 1999!

Produkter från EVY grundas i patentet i form av grundformulan med en mängd användningsområden. Formulan bildar ett osmotiskt membran som skyddar huden mot skadliga substanser samtidigt som den ger huden möjlighet att reparera tidigare skador. Produkternas lipofila komponenter blockerar hudens kontakt med vatten eller vattenlösliga ämnen för att skydda mot uttorkning!

Formulan är dessutom helt fri från fett vilket ger en kladdfri och mjuk applicering som håller länge! Den beprövade grundformulan har gjort EVY till ett av de mest uppskattade solskydden och gjort dem till huvudsponsorer för lag som tävlat i Volvo Ocean Race samt varit ett förstahandsval för produktioner som Expedition Robinson och Axa Adidas multisportsteam.

Solskydd för hela kroppen

EVY solskydd är anpassat för alla delar av kroppen och är lämpligt för både ansikte och kropp! Moussen absorberas väldigt snabbt och effektivt av huden. Det innebär att du får ut det mesta av solskyddet och uppnår den SPF som anges på flaskan! Den krämiga moussen är glans och kladdfri, täpper inte igen några porer och ger ingen vit hinna.

Solskyddet kan användas runt ögon och läppar, samt i hårbotten! Den rika formulan verkar långvarigt och skänker fukt under hela dagen för att motverka torr hy.

Smart och säkert

EVY mousse är dubbelt så dryg som en vanlig solkräm och absorberas dessutom snabbare. Den smarta aerosolförpackningen är lufttät för att förhindra bakterier och annan smuts att komma in. Det betyder att soskyddet är hygieniskt och fräscht tills den är helt slut!

Sortiment

På parfym.se hittar du ett stort sortiment av solskydd från EVY. Välj och vraka bland de olika moussen med olika grader av SPF. Beställ dem billigt online och njut av snabb leverans, på parfym.se!

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Solskyddsfaktor 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
6 träffar