Evo

Evo är en innovativ, professionell tillverkare av hår och skönhetsprodukter med individualitet och integritet. Evo är ett hårvårdsmärke som talar sanningen.

Fött från en önskan av att producera en exklusivt salongsserie utan att sälja in det som svaret på liv, kärlek och de andra stora filosofiska frågorna. Evo tar steget utanför den vanliga sfären av sanningstöjande hårvård i ett korståg av "let’s be real". Evos hårvårdsserier är utformade för att få folk att tänka. Och för att, enligt Evo själva, att rädda vanliga människor från sig själva.

I flaskor proppfyllda av personlighet hittar du lyxiga produkter som är sulfat-, paraben- och propylenglykolfria. Produkter som ger professionella resultat utan att vara ett hot för miljön.

Du hittar inga onödiga, överdrivna ingredienser. Ingen påhittad teknik, inga myter, inga gimmicks. Evos produkter innehåller bara aktiva ingredienser, inga ämnen som bara ser häftiga ut på etiketten.

Socialt ansvar

Evo tar stort socialt ansvar för. Alla skadade evoprodukter ges tillexempel till center för bostadslösa. Det är både en enkel idé och en praktisk sak för företaget.

Alla evo-förpackningar är 100% återvinningsbara, ett enkelt val. Evo använder dessutom återvunnet material för att trycka reklamkampanjer och annat material i så stor utsträckning som möjligt. Det återvunna papperet kanske inte är så billigt eller ser helt perfekt ut, men att välja returpapper är ett enkelt sätt att minska miljöpåverkan.

Evo kompenserar sitt koldioxidavtryck genom att köpa statliga ackrediterade koldioxidutskottskrediter. Det är det minsta ett företag kan göra enligt dem.

Alla Evos hårvårdsprodukter är formulerade utan sulfater, parabener eller propylenglykol. Evo väljer att inte använda de ingredienserna för att vara mer miljöansvariga. Så fort det är möjligt använder Evo naturliga ingredienser och inga produkter testas på djur.

Hårvård

Evo erbjuder flera hårvårdsserier, alla utformade för att ta den där nära-salongen-upplevelsen hem till dig! Exklusiva schampon, balsam, serum och stylingprodukter skapade med dig som kund i åtanke.

Skäm bort dig själv med de professionella produkterna från det här schyssta och välgörande hårvårdsmärket!

Sortiment

På parfym.se hittar du ett stort sortiment av hårvård från Evo billigt online. Vårt sortiment utvidgas hela tiden för att vi ska kunna erbjuda allt från Evos härliga produktkatalog.

Beställ din hårvård från Evo redan idag, billigt online med snabba leveranser! Välkommen till oss på parfym.se! 

Filter

Varumärke 0
Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hårtyp 0
Hårbottentyp 0
Vård | Effekt 0
Styling | Look 0
Styling | Stadga 0
Styling | Glans 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
29 träffar
Visa fler produkter