Escada

Modeföretaget Escada startades 1976 i Tyskland av paret Wolfgang och Margaretha Ley. Escada är ett klassiskt elegant varumärke med feminint lyxig design och stil. Ursprungligen arbetade Escada med kollektioner av stickade plagg. Sortimentet består numer av kompletta modekollektioner.

Idag är varumärket framgångsrikt och välkänt världen över och Escadas plagg bärs av många kändisar och celebriteter, exempelvis kronprinsessan Victoria.

1993 lanserade modehuset Escada sin första doft med målet att matcha företagets modekollektioner och den klassiska stil som blivit Escadas signatur. Doften fick namnet Escada Fashion Fragance. Parfymen är en klassiskt, elegant damparfym med traditionellt pudriga toner.

Idag omfattar Escadas sortiment både kläder, accessoarer, väskor och dofter.

Dofter
Escadas dofter kännetecknas ofta av livliga, fruktiga och intensiva ackord. Dofterna kan upplevas både stilfulla, färgsprakande och innovativa. Här finns många omtyckta och lyxiga parfymer som älskas och bärs av kvinnor och män världen över. Den färgstarka och eleganta signaturen hos Escada är dynamisk och passar allt från den genuint kvinnliga till den nytänkande och nyfikna kvinnan. Varje år lanserar Escada en storsäljande ”limited edition” som bara säljs under en tidsbegränsad period. Dessa fruktiga sommardofter bjuder på en ny design och doft varje år och har blivit populära och eftertraktade samlarobjekt.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Escadas mest populära parfymer. I Escadas doftsortiment finns något för alla. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deodorant eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
17 träffar
Visa fler produkter