Eneomey hudvård

Historia

1984 grundades varumärket Eneomey av den amerikanska hudläkaren Lawrence Moy och den brasilianska plastkirurgen Romulo Mene. Företaget är en av de stora aktörerna inom medicinsk hudvård och kemisk peeling. Grundarnas passion och expertis på området har varit den bakomliggande drivkraften till varumärkets ledande position på marknaden för cosmeceuticals. Förenklat kan cosmeceuticals beskrivas som ett mellanting mellan hudvårdsprodukter och läkemedel.

Eneomey-behandlingar är kraftfulla och djupverkande med en hög koncentration av glykolsyra som kombineras med vitaminer och antioxidanter. Företaget erbjuder även mer skonsamma alternativ för den känsliga hyn.

Idag producerar Eneomey effektiva hudvårdsprodukter som förbättrar huden radikalt. Eneomey är ett framgångsrecept och erbjuder en komplett linje för professionell hudvård.

Hudvård

Eneomey produkter kännetecknas av kraftfullhet, innovation och effektiv hudvård. Produkterna vitaliserar, rengör och ger näring åt huden. Här finner du behandlingar som vårdar utifrån behov, hudtyp och ålder. Exempelvis mot akne, pigmentering, torr eller känslig hud. De starkaste produkterna med hög koncentration av glykolsyra bör användas varsamt av den nya användaren.

Sortiment

Parfym.se har ett brett sortiment av Eneomeymest omtyckta produkter. Eneomeyprodukter passar kvinnor och män i alla åldrar. Här finner du produkter som kompletterar varandra utifrån användningsområden. Exempelvis ansiktsmasker, sunscreen och ansiktskrämer. 

Hudvård

Se alla produkter

Stim Renew 30, 50 ml

Stim Renew 30 är en regenererande och utjämnande hudbehandling som reducerar tecken på åldrande, rynkor och övriga ojämnheter. Behandlingen stimulerar kollagen- och elastinsyntesen med hjälp av 30% klykolsyra och ascorbosilan. Resultatet blir en mjukare och spänstigare hud med förbättrad hudstruktur.

Användning

Applicera i väl rengjort ansikte varje kväll genom att försiktigt massera in och trycka lätt för att underlätta absorptionen. Är din hy inte van vid glykolsyra rekommenderas att du sakta vänjer huden genom att använda krämen några gånger i veckan till att börja med. 

Till produkten