Eneomey

1984 grundades varumärket Eneomey av den amerikanska hudläkaren Lawrence Moy och den brasilianska plastkirurgen Romulo Mene. Företaget är en av de stora aktörerna inom medicinsk hudvård och kemisk peeling. Grundarnas passion och expertis på området har varit den bakomliggande drivkraften till varumärkets ledande position på marknaden för cosmeceuticals. Förenklat kan cosmeceuticals beskrivas som ett mellanting mellan hudvårdsprodukter och läkemedel.

Eneomey-behandlingar är kraftfulla och djupverkande med en hög koncentration av glykolsyra som kombineras med vitaminer och antioxidanter. Företaget erbjuder även mer skonsamma alternativ för den känsliga hyn.

Idag producerar Eneomey effektiva hudvårdsprodukter som förbättrar huden radikalt. Eneomey är ett framgångsrecept och erbjuder en komplett linje för professionell hudvård.

Hudvård

Eneomey produkter kännetecknas av kraftfullhet, innovation och effektiv hudvård. Produkterna vitaliserar, rengör och ger näring åt huden. Här finner du behandlingar som vårdar utifrån behov, hudtyp och ålder. Exempelvis mot akne, pigmentering, torr eller känslig hud. De starkaste produkterna med hög koncentration av glykolsyra bör användas varsamt av den nya användaren.

Sortiment

Parfym.se har ett brett sortiment av Eneomeymest omtyckta produkter. Eneomeyprodukter passar kvinnor och män i alla åldrar. Här finner du produkter som kompletterar varandra utifrån användningsområden. Exempelvis ansiktsmasker, sunscreen och ansiktskrämer. 

Filter

Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
11 träffar