Elizabeth Arden PRO

Elizabeth Arden är ett av de mest kända namnen inom hudvård, kosmetik och doft. En stark kvinna och entreprenör inom skönhetsindustrin. 1910 öppnade hon sin första salong på Fifth Avenue i New York, USA. Under 1930-talet etablerades hennes så kallade Red-Doorsalonger i många av världens huvudstäder där mode har stor betydelse. Red Door symboliserar de karaktäristiska röda dörrar som var kännetecknet för Elizabeth Ardens salonger. Ett signum för kvalitet och skönhet.

Elizabeth Ardens motto är "Att vara vacker är något som tillhör varje kvinna." Hennes produkter utgör ett samarbete mellan vetenskap och natur. Idag producerar Elizabeth Arden det mesta inom kosmetik och skönhetsvård såsom hudvård, makeup, dofter och parfymer.

Elizabeth Arden Pro

Elizabeth Arden Pro är produkter utvecklade för att motverka hudens åldrande och skänka fräsch hy som ser yngre och slätare ut. Produkternas skyddande formula ger huden ett långsiktigt jämnare, fastare och vackrare utseende.

Ett samarbete mellan en av världens ledande kosmetikföretag, Elizabeth Arden, och en av världens mest framstående dermatologer, Joe Lewis, är grunden till den här serien av banbrytande hudvård. Joe Lewis är ett av de största namnen inom hudvård och innovation, känd för att ha introducerat AHA-syra 1983, idebenonemolekylen 2004 och Coffeeberry 2007. Elizabeth Arden Pro lanserades 2005 och har sedan dess vunnit över 160 priser världen över.

Sortiment

Parfym.se har ett brett sortiment av Elizabeth Ardens Pros hudvård. Du hittar flera produkter ur den kliniska serien i vår hudvårdsavdelning. 

Filter

Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Solskyddsfaktor 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
5 träffar