Elemis

Din hud, din kropp och ditt välmående ligger i fokus för Elemis.

Varje nyskapande formula är en innovativ blandning av vetenskap som förädlar naturens kemi, omsorgsfullt utarbetad av ett dedikerat team av botaniker, forskare och dermatologer.

Bestående av de mest kraftfulla biologiska ingredienserna som är tillgängliga från både ovanför och under jordens yta. Elemis kännetecknas av noggrann uppmärksamhet för detaljer, revolutionerande formulas och överraskande effektiva resultat. Elemis är hudvård som verkligen skiljer sig ur mängden!

Hudvård

Elemis mål har alltid varit att erbjuda hud- och kroppsvård av högsta kvalitet och prestanda. Genom att kombinera kraftfulla botaniska och laboratorieproducerade ingredienser som peptider och antioxidanter skapar de hudvårdsprodukter som gör skillnad. Elemis hudvård synligt förnyar och förbättrar hudens utseende, och ger otroliga resultat.

ELEMIS är dedikerade till att utforska vårt globala ekosystem samtidigt som de stöttar de lokala samhällen som är beroende av det. deras växtbaserade och ekologiska produkter kommer från alla världens hörn. Utvalda för deras unika kraft, dynamiska egenskaper och tydliga resultat – de botaniska ingredienserna utgör grunden för revolutionerande och spännande formulas.

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av Elemis effektiva hudvård. Cleansers, dag- och nattkräm, återfuktande masker och serum. Hos oss hittar du lätt din favorit. Hudvård från Elemis online för låga priser! 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
16 träffar