Dsquared2

DSQUARED² är ett innovativt företag inom mode som står för en färgstark, detaljrik och utåtriktad stil. 1995 grundade de två tvillingarna Dean och Dan Caten varumärket DSQUARED² i London, Storbritannien. Bröderna föddes i Kanada och arvet därifrån går igen i deras kollektioner av både kläder och dofter. Tvillingarna Caten har tillverkat kollektioner och linjer till många kända namn som exempelvis Versace och Diesel. DSQUARED² kläder, skor och accessoarer har burits av många celebriteter som till exempel Britney Spears, Madonna och Ricki Martin.

Den första doften She Wood by DSQUARED² lanserades 2008. Damparfymen är en påtaglig hyllning till det kanadensiska arvet och olika träslag signalerar just detta. Doften har toppnoter av citron, jasmin och neroli. Hjärtnoten adderar viol, mysk och heliotrop till doften medan basen utgörs av cederträ, vetiver och amber.

DSQUARED² står för ett mode som är känt över hela världen. Med sina unika och självsäkra kollektioner skapar DSQUARED² en stil som syns och tar för sig. DSQUARED² får nutiden att möta framtiden med sin unika stil. Ett trendigt varumärke med rötter som är både klassiskt och nytänkande.

Idag tillverkar DSQUARED² både kläder, skor, klockor, accessoarer och dofter.

Dofter
DSQUARED² parfymer kännetecknas av nya tankar om mode men också klassisk renhet och attraktion. Dofterna kan upplevas både naturliga, djupa och nyfikna med en stark identitet. Den naturliga signaturen hos DSQUARED² ger ett trendigt och genuint intryck.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av DSQUARED² mest omtyckta parfymer. DSQUARED² dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
5 träffar