Dr. Hauschka

Dr. Hauschka är ett märke under WALA Heilmittel GmbH som har utvecklat naturpreparat sedan 1935. Vid grundandet var WALA ett avantgarde och banbrytande koncept i ett samhälle som knappast var medvetet om naturpreparat. Den tekniska utvecklingen verkade under den tiden få tanken på miljön att avstanna. 

Men det var inte fallet överallt. Antroposofiska läkare var en av grupperna som entusiastiskt omfamnade Rudolf Hauschkas tankar om att skapa naturliga läkemedel utan att använda alkohol som konserveringsmedel. Efterfrågan på Dr.Hauschkas produkter uppmuntrade Hauschka att grunda WALA i Ludwigsburg 1935 och öppna ett dotterbolag i Wien, följt av London strax efteråt. 

Nationalsocialisternas tog makten i Tyskland och med det följde flera förbud och lagar som försvårade arbetet för WALA. Efter ett förbud av nationalsocialisterna och fängslandet av Dr. Hauschka och hans framtida fru Dr. Margarethe Stavenhagen, flyttades WALA flera gånger innan det till slut etablerade sig i Eckwälden 1950. Där ligger fortfarande huvudkontoret kvar!

Helande produkter

Dr. Hauschka skapar produkter som i varje steg av utvecklingsprocessen verkar helande för dem som kommer i kontakt med dem. Från den näringsrika komposten som används i deras biodynamiska trädgård, deras odlingsprojekt i utvecklingsländer, de stöttande projekten för medarbetare på företaget, till sekunden när de landar hemma i ditt badrumskåp! 

Dr. Hauschkas elkonsumtion kommer till 100% från miljövänliga källor, ett exempel på företagets ansvarstagande utöver det faktum att alla ingredienser som används är ekologiska och hållbart odlade på biodynamiskt certifierade gårdar! 

Hudvård och makeup

Ekologisk hudvård och makeup som skapats för att vara extra skonsamt för din hy. Dr. Hauschka har ett brett sortiment av produkter utvecklade i samspel med både miljö och hud. Grunden är djup förståelse av hur kroppen reagerar på naturliga ingredienser och hur naturens krafter kan utnyttjas på bästa sätt.

Hudvård med cleanser, dagkräm, nattkräm, ansiktsmasker och andra hudvårdsprodukter hjälepr dig att skapa en naturlig och välmående bas för att använda märkets breda kosmetikalinje. 

Dr. Hauschkas smink har ett stort urval av foundation, concealer, puder, bronzer, eyeliner, mascara och allt annat du behöver för att skapa en fräsch look. 

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av hudvård och makeup från Dr. Hauschka. Köp alla dina favoriter eller hitta nya billigt online, beställ med snabb leverans och njut av ekologisk hudvård och makeup! 

Filter

Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Produkteffekt 0
Formula 0
Täckningsgrad 0
Finish 0
Mascaraborste 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Antal färger 0
Övrigt 0
32 träffar
Visa fler produkter