Dr. Brandt

Dr. Brandt började sin imponerande medicinska karriär som cancerforskare på Memorial Sloan-Ketterings Sjukhus i New York City, där han specialiserade sig på forskning och behandling av leukemi. Det ledde till upptäckten och användningen av naturliga antioxidanter för att bekämpa skador från fria radikaler, en slutsats som Dr. Brandt senare skulle basera sin första hudvårdslinje på.

I över 20 år har Dr. Brandt ständigt utmanat fältet inom kosmetisk dermatologi. Han var tillexempel den första som utnyttjade den helande kraften hos grönt te i sin hudvård och den första att lansera hemma-behandlingar som efterliknade salongsbehandlingar.

Som världens främsta inom injicerad skönhet, revolutionerade Dr. Brandt branschen när han utnyttjade injektioner på nya och okonventionella sätt för att behandla områden på ansikte och hals. En banbrytande och konstnärlig inställning till dermatologiska behandlingar, i kombination med ett banbrytande hudvårdssystem, gjorde Dr. Brandt känd inom hudvårdsindustrin. Dr. Brandt fick det stora ansvaret att behandla kända ansikten från TV, film och mode.

Idag fortsätter Dr. Brandt hudvård att driva arvet från grundaren och fortsätter att utmana status quo i skönhetsvärlden, bryta ny vetenskaplig mark och vara en inspirationskälla för alla som brinner för hudvård! 

Hudvård och skönhetspanelen

Tack vare Dr. Brandts hudvårdspanel av specialister, som tillsammans diskuterar och undersöker hur kvinnor och män antar deras huds individuella behov, säkerställer att Dr. Brandt skapar produkter som ger de bästa resultaten för de moderna männen och kvinnorna.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Produkteffekt 0
Formula 0
Finish 0
Utvalda ingredienser 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
15 träffar
Visa fler produkter