Dermalogica

Hudvårdsvarumärket Dermalogica som vi känner det idag startade sin bana 1983 som utbildningscentret The International Dermal Institute. Grundaren och hudterapeuten Jane Wurwand fokuserade främst sin verksamhet på forskning och utbildning inom dermatologi. Det skulle dock inte ta lång tid innan hon noterade en brist på resultatdrivna hudvårdsprodukter på marknaden. Driven av en genuin passion för hudvård bestämde hon sig för att göra någonting åt det.

Tre år senare, 1986, startade hon företaget Dermalogica. Det som först utmärkte Dermalogica från många andra varumärken var ingredienserna som användes i produkterna. Dermalogica tog avstånd från ingredienser som syntetiska dofter, artificiella färgämnen, alkohol, lanolin och andra skadliga ämnen som de andra aktörerna på marknaden använde sig av i sina produkter. I stället insisterade Dermalogica på att endast använda högkvalitativa och naturliga ingredienser som hjälper huden, snarare än att irritera den.

Det andra som utmärkte Dermalogica från sina konkurrenter var att alla auktoriserade återförsäljare utbildades för att på så sätt garantera kunderna en expertis när de besökte en hudterapeut från Dermalogica.

Idag har Dermalogica kontor i över 48 länder. Dermalogicas hudvård är känt som ”the professionals choice” och älskas av både konsumenter och professionella hudterapeuter världen över.

Hudvård

Dermalogicas hudvårdsprodukter kännetecknas av innovation, expertis och kompromisslös kvalité. Produkterna vårdar din hud på djupet och lämnar den fräsch och sund med en förnyad lyster. Här finner du behandlingar som vårdar utifrån olika behov och hudtyper.

Sortiment

Parfym.se erbjuder ett brett sortiment av Dermalogicas mest populära hudvårdsprodukter. Dermalogicas produkter passar kvinnor och män i alla åldrar. Här finner du produkter för olika användningsområden och som kompletterar varandra. Exempelvis ansiktsbehandlingar, fuktkrämer, peeling och ögonkrämer. 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Hudtyp 0
Solskyddsfaktor 0
Utvalda ingredienser 0
Övrigt 0
7 träffar