Davines hårvård

Historia

Davines grundades 1983 i Parma i Italien av familjen Bollati. Då som ett laboratorium för lyxig hårvård. Efter år av utvecklande och studerande av allt vad hår innebär skapades hårvårdsmärket Davines. Sedan starten har Davines varit fokuserade på att skapa högkvalitativa produkter som är vetenskapligt framtagna för att vara effektiva och samtidigt uttrycka märkets stil och anda.

Davines produkter tillverkas fortfarande i Parma med hjälp av en kombination av naturliga ingredienser och vetenskaplig kunnighet. Deras starka tro på nyfikenhet, öppenhet och upptäckande, samt en stor respekt för mänskligt leverne, utvecklar Davines ständigt nya koncept och produkter som utmanar normen för vad skönhet är.

Familjen i fokus

Trots att Davines numera är ett internationellt företag så är deras rötter för evigt planterade i arvet som ett familjeägt hemmalabb, med fokus på att skapa hårvård av hög kvalitet och tidlös funktion.

Sortiment

Du hittar ett brett sortiment av Davines hårvård på parfym.se. Schampo, balsam och hårinpackningar i vackert enkla förpackningar för låga priser. 

Hårvård

Se alla produkter

Hudvård

Se alla produkter

Alchemic Silver Conditioner

Alchemic Silver Conditioner är ett konditionerande silverbalsam som förstärker blonda eller gråa hårfärger genom att neutralisera gula toner. Balsamet från Davines bevarar hårfärgens intensitet samtidigt som det skänker vacker glans. 

 

Balsamet är formulerat med intensiva färgpigment som bevarar och förstärker kalla blonda nyanser samtidigt som de motverkar gula och orangea toner. Med hydroliserat mjölkprotein stärker balsamet dessutom håret för att motverka kluvna hårtoppar och förebygga solskada. 

 

Användning:
Applicera och massera in i vått hår. Låt verka i några minuter och skölj sedan ur. 

Till produkten