Davidoff

Zino Davidoff grundade det schweiziska cigrarrimperiet Davidoff. Zino Davidoff föddes i Ukraina 1906 och var son till en cigarrimportör. Tidigt flyttade familjen till Geneve i Schweiz för att undkomma de enklare förhållanden som Ryssland hade att erbjuda. Familjen Davidoff startade där en cigarrbutik som Zino Davidoff, efter några år på resande fot, sedan vidareutvecklade och som blev grunden till det exklusiva och världsomspännande bolag som Davidoff är idag. Med en genuin känsla för kvalitet och utsökt och exklusiv smak för livets goda utvecklades varumärket Davidoff och 1984 lanserades den första Davidoff-doften. I samarbete med den världsledande parfymtillverkaren Coty skapades Davidoff for men.

1988 presenterades den omtalade världssuccén Davidoff Cool Water. En frisk doft med inspiration från havet och dess svalkande, avslappnande och uppfriskande känsla. Sval styrka från lavendel och uppiggande friskhet från pepparmynta gör doften unik och en av världens mest omtyckta dofter.

Dofter
Davidoffs parfymer kännetecknas av exklusiv smak, kvalitet och äkthet. Dofterna kan upplevas både friska, djupt kryddiga och klassiska. Davidoffs doftkollektion innehåller en bred portfölj av olika dofter för både dam och herr med god smak och stil som gemensam nämnare.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Davidoffs mest omtyckta parfymer. Davidoffs dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
16 träffar