Compagnie De Provence

1990 beslutade två vänner från Marseille med passion för inredning och design att återuppliva en gammal tradition: den ikoniska, fyrkantiga Marseille-tvålen. Medvetna om sin plats i det provensalska kulturarvet bestämde de sig för att tolka tvålen på ett modernt och nyskapande sätt.

Tvålen som setts som synonym med Marseille sedan sjuttonhundratalet, är en naturlig produkt som tillverkas uteslutande av vegetabiliska oljor, utan färgämnen eller konstgjorda tillsatser. Det är den enkelheten som ger tvålen sina hypoallergena, antiseptiska och antibakteriella egenskaper. Med sin grund i den ikoniska tvålen byggde de sitt varumärke genom att forma sina värderingar efter äkthet, enkelhet, effektivitet och kvalitet.

Med inspiration från den ikoniska tvålen grundades Compagnie De Provence. 

Flytande Marseille

1999 skapade Compagnie de Provence en unik flytande version av Marseille-tvålen. Gjord på det traditionella sättet i en kittel från vegetabiliska oljor, precis som sin fasta förfader, presenterad i en glasflaska med pump. Uppfinningen gav varumärket internationell kännedom.

2013 inledde Compagnie De Provence ett samarbete med ett italiensk labb för att förnya sitt sortiment och möta de allt högre kraven från konsumenter vad gäller kvalitet, innovation och kosmetisk kvalitet. Med en innovativ anda, fortfarande trogen till sitt ursprung skapar Compagnie de Provence sina produkter med hög etisk, estetisk och sensorisk kvalitet som ser efter dig och din omgivning. 

Sortiment

På Parfym.se hittar du ett brett sortiment av tvål, body lotion, duschgel och annan hudvård från Compagnie De Provence. Hitta dina favoriter idag!  

0 träffar