Color Wow hårvård

Historia

Color Wow är grundat på en 25-årig historia av prisbelönt hårvård och innovation.

 

Color Wows banbrytande team, lett av grundare och VD Gail Federici, är känt för att identifiera kundens unika problem och önskemål och lösa dem med uppfinningsrika, effektiva lösningar.

 

Från att vara det första företaget att lösa problemet att tämja friss, till att förbättra blonda nyanser. Framför allt är Color Wow känt för sina skyddande egenskaper för färgbehandlat hår. Color Wow är ett varumärke som vinner utmärkelser och fortsätter att skapa ikonisk hårvård. 

 

Gail Federici, Color Wows VD, föddes med frissigt hår.

Det var hennes personliga kamp och djupa förståelse för alla utmaningar i samband med denna hårtyp, som ledde till att det första hårvårdssortimentet för frissigt hår. Resultaten blev ett globalt fenomen: en livsförändrande hårvårdslösning för kvinnor plågade av frissigt hår.

 

Hårvård för färgat hår

Idag använder fler kvinnor hårfärg än någonsin tidigare. De börjar tidigare, gör det oftare och utmanar sig själv med vågade färger och nyanser. Hårstruktur och hårhälsa tar dock tyvärr skada.

 

Lösningen är: Color Wow! Radikalt, game changing innovation från problemlösarna som är kända för att tackla de vanligaste problemen vid färgning och blondering av hår.

 

Sortiment

På parfym.se hittar du ett brett sortiment av hårvård från Color Wow. Färgbevarande hårvård som håller ditt hår glänsande och vibrerande med nyansrik färg och tredimensionellt djup. 

Hårvård

Se alla produkter

Dream Coat Supernatural Spray, 200ml

Dream Coat Supernatural Spray är en prisbelönad fuktförseglingspray som stoppar håret från att bli en frissigt vid blött och fuktigt väder. Den värmeaktiverade hårsprayen och håller upp till 3 tvättar. Sprayen täcker varje hårstrå med en osynlig slöja som håller vatten och fukt ute. Värmeaktiverade polymer arbetar för att komprimera, dra åt och täta alla hårstrån. Håret blir mjukt och silkeslent.

 

Användning:

Applicera i nytvättat och handdukstorkat hår, fördela in håret i sektioner. Spraya varje sektion rikligt och kamma igenom. Föna varje sektion, använd en borste för att hålla håret spänt. 

Till produkten