Coach

Coach startades som en familjedriven verkstad i New York 1941. De sex hantverkarna i familjeföretaget började med ett enkelt mål: att skapa vackra, funktionella föremål i moderna former, skapade av det finaste läder. Som en pionjär inom lädervaror och tillbehör fortsatte varumärket att etablera sig som det ursprungliga amerikanska läderhuset. Coach är fortfarande inspirerad av sitt rika arv, med en innovationsanda som har kultiverats i över 75 år.

Coach är ett ledande modeföretag som erbjuder modern lyx i form av assessorer och livsstilsprodukter. Med en lång tradition av omätbar kvalitet grundad i hantverkarmässig professionalism. Med en värdegrund som är frisinnad och klassiskt amerikansk, designar Coach alltid utifrån en modern vinkel för att omvärdera vad lyx är. Alltid med sin egna prägel av äkthet och innovation. Över hela världen är namnet Coach förknippat med ung, avslappnad New York stil. 

Dofter
Den första doften från Coach, den självbetitlade doften för kvinnor, Coach, lanserades 2007. Coachs dofter skapas idag i samarbete med Estee Lauder.

Designern Coach har numera 27 parfymer i sin doftbas som ständigt utvecklas. Coach dofter skapades i samarbete med internationellt erkända parfymörer som Shyamala Maisondieu, Nadege le Garlantezec, Nathalie Gracia-Cetto, Anne Flipo, Bruno Jovanovic, Honorine Blanc, Juliette Karagueuzoglou, Sonia Constant, Firmenich och Celine Barel.

Sortiment

På parfym.se hittar du ett ständigt utvidgande sortiment av dofter från Coach. Beställ hem din favoritparfym från coach billigt online redan idag! 

 

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
Övrigt 0
7 träffar