Christina Aguilera

Christina Aguilera föddes 1980 på Staten Island, New York, USA. Hon är popsångerska, skådespelare och låtskrivare. År 2000 vann Christina Aguilera sin första Grammy. En av hennes mest kända låtar är superhiten Beautiful som ses som Christina Aguileras signaturlåt. Christina Aguilera var länge god vän med Britney Spears. Aguilera lanserade sin första damdoft 2007.

Christina Aguileras doftskapelser är klassiskt sensuella och flirtigt kvinnliga i både doft och design. Flaskornas design harmonierar med dofterna och för tankarna till vackra underkläder och förförelse men också lekfullhet och mode. Formerna är mjuka och kontrasterar mot detaljer som spets och guld. Christina Aguileras personlighet som artist speglar hennes dofter med en ung självsäkerhet som känns sensuell, stark och glad. Christina Aguilera är en stor idol för många och med sina dofter befäster hon kändisskapet ytterligare. Ett trendigt varumärke som står för en kraftfull framtoning med både vänlighet och attraktionskraft.

Dofter
Christina Aguileras parfymer kännetecknas av självsäkerhet och glamour men också framgång och sexighet. Dofterna kan upplevas både romantiska och pigga med en känsla av sensuell sötma. Här finns en vågad nyfikenhet blandat med färgstark glamour. Den personliga signaturen hos Christina Aguilera ger ett förföriskt intryck.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Christina Aguileras mest omtyckta parfymer. Christina Aguilera dofter passar kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
8 träffar