Chloé

Chloé är ett franskt modehus som startades av Gaby Aghion 1952. Chloé var ett av de första modehusen som skapade en så kallad ready to wear-kollektion. Kläder till ett mer överkomligt pris än de mer exklusiva haute couture-kollektionerna. Många kända designers följde efter. Karl Lagerfeld var länge modehusets ansikte utåt men även Stella Mc cartney har synts i Chloés regi. 1985 blev Chloé en del av den schweiziska lxkoncernen Richemont. Madonna och Cameron Diaz är exempel på celebriteter som gärna bär Chloés plagg.

1975 lanserade Chloé sin första doft. En pudrig parfym med vita blommor och aldehyd i noterna som genast blev mycket populär. Chloé är idag en klassiker som många känner igen och gärna använder som sin parfym. 1992 kom den blommiga Narcisse och efter den en rad andra omtyckta Chloé-dofter och parfymer.

Idag omfattar varumärket Chloé kläder, skor, väskor, accessoarer, tillbehör och dofter.

Dofter
Chloés parfymer kännetecknas av kvinnlighet och naturlighet med tradition och klassiska noter. Dofterna kan upplevas både mustiga och lätta. Här finns många älskade och välkända parfymer som bärs av kvinnor och män världen över. Den sofistikerade signaturen hos Chloé gör många av dofterna till storsäljare.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Chloés mest omtyckta parfymer Chloés dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
12 träffar