Carolina Herrera

1939 föddes Carolina Herrera i Venezuela. Hon är känd för sin exceptionellt personliga stil som modedesigner. Carolina Herrera har skapat klädkollektioner och plagg till bland andra Jacqueline Onassis och Michelle Obama. Hon har även designat hela kollektioner för brud och bröllop samt accessoarer och dofter. Stilen är innovativ men tidlös med hög kvalitet.

1988 lanserade Carolina Herrera sin första doft, Carolina Herrera samt en matchande herrdoft Carolina Herrera for men. Förpackningen var trendigt prickig. Doften följdes snart av en rad trendiga dofter. Den kanske mest kända och populära är den friska Carolina Herrera 212 som finns i matchande dam och herrdoft. Stilen är innovativ men tidlös med hög kvalitet.

Den enkla och välkända logotypen med grundarens namn eller initialer i ett enkelt typsnitt har kommit att symbolisera klass och stil.

Idag omfattar varumärket Carolina Herrera sortiment det mesta. Här finns allt från kläder, skor, accessoarer till dofter för dam och herr samt hudvård och andra tillbehör.

Dofter
Carolina Herrera parfymer kännetecknas av integritet och designermode när det är som bäst. Dofterna kan upplevas både trendiga, lyxiga och originella. Här finns många parfymer som älskas och bärs av kvinnor och män världen över. Den förfinade och eleganta signaturen hos Carolina Herrera är lätt att tycka om.

Sortiment
Parfym.se har ett brett sortiment av Carolina Herreras mest omtyckta parfymer. Carolina Herreras dofter passar män och kvinnor i alla åldrar. Här finns dessutom produkter som kompletterar och matchar din doft eller parfym. Exempelvis body lotion, deostick eller duschcreme.

Filter

Serie 0
Produkttyp 0
Dam/Herr 0
Prisgrupp 0
Användningsområde 0
Doftgrupp 0
Doftnoter 0
Förpackningsfärg 0
23 träffar
Visa fler produkter