Carita hudvård

Historia

Det var i hus nummer 11 på gatan Faubourg St Honoré i Paris, genom systrarna Caritas kreativa passion som Carita Haute Beauté föddes. En prestigefylld adress och en exklusiv miljö där kunskapen från skönhetsexperter hade raffinerats genom åren. Den kombinerade effekten av högpresterande produkter och avslappnande behandlingar för kropp, ansikte och hår avslöjade på Faubourg St Honoré den unika skönheten hos varje kvinna.

Caritas produkter innehar fortfarande den konst som skapades på den ursprungliga salongen i koncentrerad form. Resultaten är de samma som i salongen, när du beställer produkterna hem till dig.

Carita är ett lyxigt, franskt skönhetshus som bevisat sig under de senaste 60 åren som ett av de ledande varumärkena inom hudvård. De två systrarna Marie och Rosie Carita, då välkända frisörer i Paris, skapade ett unikt arv och ett varumärke som symboliserar skönhet och ungdomlighet.

Hudvård

Carita hudvård bygger på en unik metod som härrör från erfarenheterna från arbete i skönhetssalonger. Metoden bygger på den enkla idén att skönhet uppnås i tre enkla, noga och regelbundna steg:

Rengöring - Avlasta huden från alla sorters föroreningar. Det viktigaste steget är att förbereda huden.

Korrigera - Korrigera obalanserad hud och gå till roten av problemet att återställa balans, vitalitet och strålning.

Skydda eller aktivera – Skapa en välgörande barriär kring huden för att skydda den mot yttre attacker och föroreningar som annars skadar den över tid.

Sortiment

Skäm bort din hy med lyxig hudvård från Carita. På parfym.se erbjuder vi ett sort sortiment av Carita hudvård för billiga priser online. Beställ hem dina nya favoriter från deras breda produktutbud redan idag och njut av snabb leverans, exklusiv hudvård. 

Hudvård

Se alla produkter

Ideal Hydratation Lagoon Cream, 50ml

Ideal Hydratation Lagoon Cream är en reparerande och fuktbindande kräm som verkar i 24 timmar för att se till att din hy hålls mjuk och fast hela dagen.

Ansiktskrämen balanserar hudens fuktnivåer och stärker den naturliga barriären. Resultatet är en hy som känns återfuktad, föryngrad och uppfriskad.

Användning:
Massera in i väl rengjort ansikte morgon och kväll. 

Till produkten